Blauw hoeslaken

Toont alle 26 resultaten

Een blauw hoeslaken kan prachtig op je bed staan en bij het interieur van je slaapkamer passen. Het is bovendien een kleur waar vele andere kleurtinten bijpassen. Bed-Fashion heeft altijd het ideale blauwe hoeslaken in veel verschillende tinten voor jou beschikbaar. Zo hebben wij bijvoorbeeld schitterende lichtblauwe en donkerblauwe kleuren. Onder andere een marineblauw hoeslaken staat bijzonder stijlvol op je bed en is daarnaast ook sfeervol. Naast de verschillende kleuren blauw, vind je ook bij Bed-Fashion veel verschillende maten hoeslakens. Alle gangbare maten voor matrastoppers en zelfs de niet gangbare maten zijn in ons assortiment aanwezig.

Populaire en gangbare maten voor blauwe hoeslakens

Een hoeslaken in een blauwe kleur is populair en bij Bed-Fashion in alle maten beschikbaar. De gangbare maten variëren van 80 x 200 cm of 90 x 200 cm voor eenpersoons toppers, tot 140 x 200 cm en 160 x 200 cm voor tweepersoons toppers. Overigens zijn de afmetingen van een blauw hoeslaken voor eenpersoons matrastoppers ook geschikt als je elk een apart matras hebt. Voor extra brede bedden hebben wij uiteraard ook een blauw hoeslaken beschikbaar, zoals voor bedden van 180 x 200 cm of van 200 x 220 cm. Qua lengtemaat zijn er diverse opties, zoals 180 x 210 cm of 180 x 220 cm voor een hoeslaken in de kleur blauw. Slaap je in een twijfelaar? Dan is een blauw hoeslaken 120 x 200 cm een ideale keuze.

Liever jersey of katoen?

Slaap je liever op een rekbaar Jersey hoeslaken om je matras of op een hoeslaken van katoen zonder rekbare eigenschappen? Bed-Fashion heeft een ruim aanbod aan blauwe hoeslakens, waardoor je ruim de keuze hebt. Een Jersey hoeslaken heeft als voordeel dat deze rekbaar is en hierdoor dus extra gemakkelijk is te bevestigen over je matras. Een niet rekbaar hoeslaken van katoen voelt overigens eveneens heerlijk soepel aan doordat het gemaakt is van natuurlijk materiaal. Deze uitvoering heeft als voordeel dat je gemakkelijk draait in je slaap. Het verschil tussen Jersey en katoenen hoeslakens is de rekbaarheid en stroefheid. Een jersey hoeslaken is namelijk stroever en heeft een elastische rand die mee rekt. Bekijk ons ruime assortiment hierboven en maak je keuze.