Boxspring hoeslakens

Toont alle 9 resultaten

Boxspring hoeslaken kopen?

Heb jij het geluk om in een heerlijke boxspring te mogen slapen? Dan is het belangrijk dat het juiste hoeslaken kiest voor jouw boxspring matras. Een hoeslaken is meer dan alleen een hoes om rond de matras te doen. Ze hebben een beschermende functie om de levensduur en duurzaamheid van jouw matras te kunnen garanderen.

Tegenwoordig zijn boxspring bedden heel erg populair. Daarom hebben wij bij Bed-Fashion bewust gekozen voor een zeer ruim aanbod aan boxspring hoeslakens in verschillende kleuren en maten. Ze worden gemaakt van materialen van de beste kwaliteit, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

Verschillende materialen boxspring hoeslakens

De keuze aan materialen voor hoeslakens voor boxsprings is uitgebreid. Wij adviseren daarom altijd om goed na te denken over welk materiaal het beste aan jouw behoeften voldoet. Hieronder vertellen we kort over de eigenschappen van de verschillende stoffen, zodat jij vervolgens een keuze kunt maken.

Katoen
Katoenen hoeslakens komt het meeste voor bij boxpring hoeslakens. Het is een sterke stof die zorgt voor een nette en strakke uitstraling. Ook na het wassen blijft deze stof er heel netjes uitzien.

Jersey
Jersey hoeslakens worden gemaakt van 100% katoen en is vergelijkbaar met badstof. Dit soort hoeslaken wordt op een andere, ruwere manier geweven dan regulier katoen. Hierdoor is de stof elastischer en kan het strakker om het matras worden gespannen.

Satijn
Een andere optie is het satijnen hoeslaken. Deze stof bestaat ook uit 100% katoen en wordt op een specifieke manier geweven om de sterke, zachte structuur te creëren.

Flanel of badstof
Hoeslakens van flanel of badstof zijn perfect voor koukleumen. Dankzij de gebruikte weeftechnieken, wordt warmte namelijk ontzettend goed vastgehouden.

Type hoeslaken

Aangezien er tegenwoordig heel wat verschillende soorten boxspring matrassen worden verkocht, is er ook een ruim aanbod aan verschillende soorten hoeslakens om die matrassen te kunnen beschermen. Vanwege die ruime keuze is het dan ook belangrijk het juiste type hoeslaken uit te kiezen. Hou daarom voldoende rekening met de afmetingen van de matras: lengte en breedte. Maar ook de dikte van de matras en de hoekhoogte is van groot belang. Het lijkt een open deur, maar met dit laatste wordt vaak geen of onvoldoende rekening mee gehouden.

Ook met het type matras dien je rekening te houden. Voor (elektrisch) verstelbare boxsprings dien je er natuurlijk rekening mee te houden dat de matras flexibel moet blijven en daarmee dus ook het boxspring hoeslaken. De matrashoes moet dus kunnen meebewegen zonder dat deze kan gaan scheuren. Onze topdek hoeslakens en splittopper hoeslakens sluiten hier perfect op aan.

Boxspring hoeslakens bij bed-fashion.nl

Op zoek naar een hoeslaken voor jouw boxspring? In de webshop van Bed-Fashion vind je een ruim aanbod aan hoeslakens voor boxspring bedden in verschillende kleuren, afmetingen, materialen, kwaliteit, hoekhoogtes en prijscategorieën. Vergelijk de verschillende opties en vind het ideale hoeslaken voor jouw boxspring. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze professionele medewerkers zal jou dan verder helpen. Alles voor een goede nachtrust!