Flanellen hoeslakens

Toont alle 7 resultaten

Flanellen hoeslakens

De flanellen hoeslakens bieden veel comfort aan de koukleum. Ze zorgen er namelijk voor dat je volgende morgen uitgerust het bed uit kan stappen. Bed-Fashion.nl beidt flanellen hoeslakens aan met zoveel comfort dat ze de volgende ochtend moeite hebben met uit hun bed komen. Wie wil er nu uit een heerlijk warm en zacht bed? Met de flanellen hoeslakens van Bed-Fashion heb je een rustgevende nacht en stap je met genoeg energie de volgende dag uit bed!

Wat is flanel?

Flanel is een textielsoort ontwikkelt uit katoen. Het katoen is bewerkt en aan één kant geruwd. Door het ruwen van het katoen krijgt het materiaal een donsachtig laagje. Dat zachte laagje zorgt dat het flanel heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Deze stof past zich aan je lichaamswarmte aan, deze warmte houdt zich door de nacht heen vast aan de stof. Een persoon die het snel koud heeft in bed, zal een flanellen hoeslaken als zeer prettig ervaren. Zeker in de koude winternachten. Je kunt een flanellen hoeslaken gewoon in de wasmachine wassen. Daarnaast kun je het product zelfs in de droger doen. Het is altijd verstandig om de wasvoorschriften van het product te bekijken voor de juiste wasprocedure.

Uitstekende kwaliteit

Bed-Fashion heeft verschillende soorten flanellen hoeslakens. Zo zijn er de flanellen hoeslakens van Dormisette die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Zelfs nadat de hoeslakens meerdere malen zijn gewassen, wordt het flanel alleen maar zachter en blijven de kleuren behouden. De producten die Bed-Fashion in het assortiment heeft opgenomen, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Je ziet dat de producten van uitstekende kwaliteit zijn en zorgvuldig zijn selecteert door de medewerkers van Bed-Fashion. Het is zachter dan zacht en het hoeslaken onderscheidt zich hier duidelijk van een flanellen hoeslaken van een mindere kwaliteit. De vele afmetingen van de flanellen hoeslakens zorgen dat van ieder bed een lekker en aangenaam slaapplek kan bieden. De verscheidenheid aan kleuren van de hoeslakens zorgen ervoor dat ze ook goed te combineren zijn met het andere bedlinnen.

Flanel op of onder je dekbed?

Bed-Fashion heeft niet alleen flanellen hoeslakens, maar ook flanellen lakens of dekbedovertrekken. De hoeslakens in combinatie met het flanellen dekbedovertrek creëren een heerlijke en warme slaapplek. Ondanks de warmte die het flanel geeft, blijft het materiaal nog steeds katoen, met alle bijbehorende positieve eigenschappen. Het is niet alleen zacht, maar het ademt ook en neemt makkelijk transpiratievocht op. Dus ondanks de warmte van het flanel heeft dit bedlinnen niet hetzelfde effect zoals een synthetisch materiaal waarvan je meer gaat zweten.

Flanel op of onder je dekbed?

In onze webshop hebben we niet alleen flanellen hoeslakens, maar ook lakens of dekbedovertrekken. De combinatie van deze producten creëren een heerlijke warme slaapplek, heerlijk om onder te liggen. Flanel heeft verschillende positieve eigenschappen, het materiaal geeft namelijk warmte. Het is niet alleen zacht, maar neemt ook makkelijk transpiratievocht op. Ondanks de warmte blijft het katoenen product nog steeds ademen. Het bedlinnen heeft niet hetzelfde effect als synthetisch materiaal.

Flanellen hoeslakens en vergelijkbare producten

Bij Bed-Fashion zijn we gespecialiseerd in flanellen hoeslakens en vergelijkbare producten. Je bent hier aan het goede adres als het gaat om een goede nachtrust of een make-over van je slaapkamer. Een groot deel van onze producten worden geproduceerd in ons eigen confectieatelier. Soms is het mogelijk om jouw hoeslaken op maat te bestellen. Het eigen label Caresse is een van onze hoogwaardige producten die is opgenomen in de webshop. In onze webshop verkopen we ook producten van de merken Van Dem en Dorsimette.

Flanellen hoeslakens van een hoge kwaliteit

Bed-Fashion gaat niet alleen voor kwaliteit, de producten van ons moeten aan een tal van eisen voldoen voordat onze producten te bestellen zijn. De jarenlange ervaring en de uitgebreide kennis op het gebied van textiel wordt toegepast om een hoogwaardige bedtextiel collectie samen te stellen. De flanellen hoeslakens voelen zacht aan en gaan langer mee. Voordat de producten worden verzonden naar jouw als klant, controleren de medewerkers van Bed-Fashion de bestelling voordat deze de deur uitgaat. Een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze uitstekende service

Bij Bed-Fashion vinden wij het belangrijk dat onze producten in de smaak vallen. Mocht het product anders uitvallen of niet aan je verwachtingen voldoen? Onze medewerkers zullen hun uiterste best doen om een passende oplossing te vinden. De klantvriendelijke medewerkers helpen je graag verder met eventuele vragen. Bekijk onze overzichtelijke producten in de webshop. Bed-Fashion heeft een uitgebreide collectie in onder andere matrasbeschermers, dekbedhoezen, dekbedden, hoofdkussens en lakens. Misschien lig je niet alleen onder een flanellen hoeslaken, maar binnenkort ook onder een zacht flanellen dekbed.