Topper hoeslakens

Toont alle 31 resultaten

Bed-Fashion Mako Jersey Topper hoeslakens Antra

vanaf 21,95

Bed-Fashion Mako Jersey Topper hoeslakens Blue

vanaf 21,95

Bed-Fashion Mako Jersey Topper hoeslakens Creme

vanaf 21,95

Bed-Fashion Mako Jersey Topper hoeslakens Grijs

vanaf 21,95

Bed-Fashion Mako Jersey Topper hoeslakens Groen

vanaf 21,95

Bed-Fashion Mako Jersey Topper hoeslakens Marine

vanaf 21,95

Bed-Fashion Mako Jersey Topper hoeslakens Rood

vanaf 21,95

Bed-Fashion Mako Jersey Topper hoeslakens Taupe

vanaf 21,95

Bed-Fashion Mako Jersey Topper hoeslakens Wit

vanaf 21,95

Dormisette Mako Jersey Topper hoeslakens Antra

vanaf 21,95

Dormisette Mako Jersey Topper hoeslakens Blue

vanaf 21,95

Dormisette Mako Jersey Topper hoeslakens Creme

vanaf 21,95

Dormisette Mako Jersey Topper hoeslakens Grijs

vanaf 21,95

Dormisette Mako Jersey Topper hoeslakens Groen

vanaf 21,95

Dormisette Mako Jersey Topper hoeslakens Marine

vanaf 21,95

Dormisette Mako Jersey Topper hoeslakens Rood

vanaf 21,95
dormisette splittopper hoeslaken taupe

Dormisette Mako Jersey Topper hoeslakens Taupe

vanaf 21,95

Dormisette Mako Jersey Topper hoeslakens Wit

vanaf 21,95

Jersey Topper hoeslaken Antra

vanaf 14,95

Jersey Topper hoeslaken Creme

vanaf 14,95

Jersey Topper hoeslaken Wit

vanaf 14,95

Jersey Topper hoeslaken Zwart

vanaf 14,95

Molton Topper comfort hoeslaken

vanaf 19,95

Molton Topper sanfor hoeslaken krimpvrij

vanaf 23,95

Percaline Topper katoen hoeslaken Antra

vanaf 13,95

Percaline Topper katoen hoeslaken Creme

vanaf 13,95

Percaline Topper katoen hoeslaken Sand

vanaf 13,95

Percaline Topper katoen hoeslaken Soft Bleu

vanaf 13,95

Percaline Topper katoen hoeslaken Wit

vanaf 13,95

Percaline Topper katoen hoeslaken Zilver Grijs

vanaf 13,95

Percaline Topper katoen hoeslaken Zwart

vanaf 13,95

Topper hoeslaken of topdek hoeslaken kopen?

Topper hoeslakens of een topdek hoeslaken kopen? Onze topper hoeslakens bieden de ideale bescherming voor je topper matras. Nooit meer een te groot hoeslaken over je topmatras, gewoon een hoeslaken dat perfect aansluit. Een topper hoeslaken is enkel geschikt voor toppers van een boxspring of bed.

De eigenschappen van een topper hoeslaken

Topdek hoeslakens zijn speciaal gemaakt om te gebruiken bij toppers. Een topper hoeslaken heeft andere hoeken dan een standaard hoeslaken omdat een topper veelal niet dikker is dan zes tot twaalf centimeter. De hoeken van een een topper hoeslaken zijn daarom korter dan een standaard hoeslaken. De hoekhoogte zorgt ervoor dat het topper hoeslaken een perfecte pasvorm heeft en door rondom elastiek sluit het topper hoeslaken mooi aan op jouw topdekmatras. Let wel goed op de hoekhoogte van jouw matras en kijk of het topper hoeslaken aansluit bij de hoogte van jouw topdekmatras.

Verkrijgbaar in diverse soorten

Onze topper hoeslakens zijn verkrijgbaar in diverse soorten. Je hebt keuze uit normale topper hoeslakens, splittopper hoeslakens en boxspring hoeslakens. Afhankelijk van jouw type bed en matras kun je bepalen welk soort hoeslaken het meest geschikt is voor jouw situatie.

Topper hoeslakens

Topper hoeslakens zijn geschikt voor boxsprings en bedden met een topper matras en worden onder de topper ingestopt. Een topper hoeslaken heeft een andere hoekhoogte dan andere soorten hoeslakens. Let dus op de hoogte van het topdekmatras en zorg dat het topper hoeslaken minimaal een gelijke of hogere hoogte heeft.

Splittopper hoeslaken

Een splittopper hoeslaken is speciaal gemaakt voor elektrische boxsprings. Stel dat de een nog even wil zitten om een boek te lezen of televisie te kijken en de boxspring in een hoge stand laat staan. De ander wil graag gaan liggen en stelt de boxspring naar beneden. Er ontstaat een verschil in hoogte waardoor een standaard hoeslaken op spanning zou komen te staan en daardoor kapot kan gaan en sneller slijt. Het splittopper hoeslaken is hiervoor de oplossing!

Een splittopper hoeslaken heeft een split in het midden van het hoeslaken waardoor beide delen apart van elkaar kunnen bewegen. De diepte van de split varieert tussen de 80 en 100 cm.

Boxspring hoeslaken

Een boxspring kan voorzien zijn van één matras of meerdere matrassen en een topdekmatras. Deze matrassen samen zijn vaak erg dik. Om over alle matrassen een hoeslaken te doen ben je een boxspring hoeslaken nodig. De hoeken van boxspring hoeslakens zijn hoger dan een standaard hoeslaken en kan oplopen tot 40 cm. Meet de hoogte van jouw matras(sen) en bepaal hoe groot de hoogte moet zijn van de hoek.

Welke materiaal voor jouw topper hoeslaken?

Bij Bed Fashion heb je keuze uit veel verschillende materialen voor jouw topper hoeslaken. Je hebt keuze uit katoen, jersey, mako jersey, molton en satijn. Ieder materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. De meest populaire materialen lichten wij graag toe.

Katoen:
De meeste topper hoeslakens zijn gemaakt van katoen. Katoen is een natuurlijk materiaal dat heerlijk en prettig aanvoelt op jouw huid. Het is zacht en ademend en tegelijk ook erg sterk. Het grootste voordeel van een katoenen hoeslaken is dat het vocht opneemt en omdat het materiaal ademend is droogt het materiaal snel.

Jersey en mako jersey
Jersey is geen materiaal op zich. Het is katoen dat op een bepaalde manier gebreid is. Door het katoen te breien met lussen is een jersey hoeslaken iets meer rekbaar en elastisch waardoor het beter om jouw topmatras past.

Onze topper hoeslakens zijn ook verkrijgbaar in mako jersey. Dit is de topklasse onder de jersey hoeslakens. Het mako jersey hoeslaken is gemaakt van het fijnste mako katoen en is zijdeglanzend en pillingvrij. Onze topper hoeslakens van mako jersey zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor extra comfort.

Molton
Onze molton topper hoeslakens zijn ook gemaakt van katoen. Het katoen van een molton heeft een speciale behandeling gehad waardoor het zachter is en meer vocht opneemt. Een molton topper zorgt ervoor dat jij gezond kunt slapen en wordt ook vaak gebruikt in combinatie met een normaal hoeslaken.

Een molton vangt ‘s nachts transpiratievocht op waardoor het transpiratievocht (zweet) niet in de matras trekt. Hierdoor blijft jouw topdek matras lekker schoon en hygiënisch. Onze molton topdek hoeslakens zijn van zeer hoge kwaliteit, krimpvrij en het zware doek zorgt voor extra slaapcomfort.

Topper hoeslakens in allerlei maten

Onze topper hoeslakens zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten waardoor er altijd een hoeslaken is dat aansluit bij jouw topper. Of je nou op zoek bent naar een topdek hoeslaken van 160 x 200 cm of naar een topper hoeslaken van 180 x 220 cm. Wij hebben altijd een formaat dat aansluit bij jouw matras.

Ben je op zoek naar een speciale maat hoeslakens en kun je die niet in onze webshop vinden? Neem dan ook contact op met onze klantenservice, zodat Bed-Fashion de gewenste maat eventueel op maat kan maken in ons confectieatelier.

Kwaliteit staat voorop

Onze kernwaarden zijn dat de hoeslakens aan veel eisen moeten voldoen en een eerlijke prijs moeten hebben. Om te zorgen dat onze collectie aan deze voorwaarden voldoet, gebruiken wij al onze kennis en ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Alles wordt dubbel gecontroleerd, zodat het perfect aankomt.

Een groot deel van de collectie wordt in eigen huis gemaakt. Daarnaast hebben wij gekozen om ook een aantal merken met een hoge kwaliteit in onze collectie op te nemen, zoals de luxe Percal lijn van Van Dem en de mako-jersey hoeslakens van Dormisette of wat dacht van het merk Caresse. Wij weten bij Bed-Fashion als geen ander hoe belangrijke een goede nachtrust is en bedlinnen is hier essentieel bij.

Naast dat een topper hoeslaken fijn moet slapen, wil het oog ook wat. Onze topdek hoeslaken en split topper hoeslakens zijn dan ook verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. Of je nou op zoek bent naar wit, zwart, blauw of grijs. Door het grote assortiment hebben wij altijd wel een kleur die past bij jouw dekbedovertrek en slaapkamer.

Een goede nachtrust voor de klant is belangrijk voor onze nachtrust

Bed-Fashion staat altijd voor kwaliteit en een goede service. Ons aanbod is voornamelijk gericht op alle producten voor in en om het matras, vooral hoeslakens zijn onze specialiteit. De prijs-kwaliteit is belangrijk, maar ook het design en het comfort van het product. Doordat wij werken met de beste materialen gaan onze producten langer mee. Hierdoor zijn onze producten ook geschikt voor zakelijke doeleinden, bijvoorbeeld voor een bed & breakfast.

Bestel vandaag nog jouw topper hoeslaken bij Bed Fashion en profiteer van gratis verzending boven de € 25,00 en een snelle levering. Bestel jij vandaag voor 12:00? Dan heb jij de bestelde producten morgen al in huis!