Zwart hoeslaken

Toont alle 8 resultaten

Een zwart hoeslaken is qua kleurstelling bijzonder stijlvol en is net als hoeslakens in andere kleuren erg functioneel. Zo heeft het hoeslaken een beschermende functie voor het matras, die zorgt voor een langere levensduur. Bovendien zorgt een hoeslaken voor een comfortabele nachtrust. Een zwart hoeslaken van katoen is van natuurlijk materiaal gemaakt en beschikt over ademende eigenschappen. Dit stimuleert het slaapklimaat in je slaapkamer en daarmee ook je nachtrust. Wil je een zwart hoeslaken dat echt heel gemakkelijk om je matras te bevestigen is, dan is een zwart hoeslaken van jersey een uitstekende keuze. Deze is namelijk rekbaar met elastiek in de rand waardoor het bevestigen geen probleem is. Bij veel beweging tijdens het slapen is een katoenen hoeslaken zonder rekbare eigenschappen een betere keuze. Het zwarte hoeslaken van katoen is net even wat minder stroef en daardoor draai je gemakkelijker in je slaap.

Zwart hoeslaken: in gangbare maten en op maat

Een zwart hoeslaken is bij Bed-Fashion in alle gangbare maten verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit maat 140 x 200 cm of maat 160 x 200 cm. Daarnaast heeft Bed-Fashion ook hoeslakens in de maat 180 x 200 cm voor de grotere bedden. Je kunt eenvoudig de afmetingen van je topper, boxspring of splittopper bekijken om zo de goede afmetingen te bepalen van je hoeslaken. Het is daarbij wel belangrijk dat een hoeslaken strak om de matras moet zitten om zo optimale comfort te ervaren. Daarnaast heeft Bed-Feshion ook voor eenpersoonsbedden de juiste afmetingen, waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen voor de maat 90 x 200 cm. Verder zijn er nog veel meer afmetingen beschikbaar voor eenpersoonsbedden. Wanneer de gewenste maat er niet bij staat, kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Het is namelijk mogelijk om een zwart hoeslaken op maat te laten maken in ons eigen confectieatelier.

Zwarte hoeslakens voor toppers en boxsprings

Een zwart hoeslaken is voor verschillende diktes boxsprings verkrijgbaar bij Bed-Fashion. Daarnaast heeft Bed-Fashion een ruime keuze zwarte hoeslakens voor jouw topper of splittopper. Bij een zwart hoeslaken voor een splittopper is door een speciale split aan het uiteinde is het mogelijk jouw hoofdeinde van het bed zonder problemen omhoog te zetten. Voor elk type zwart hoeslaken garanderen wij je de beste kwaliteit en hoogste mate van comfort.