Matrasbeschermer 140x200

Toont alle 15 resultaten

Het kiezen van een matrasbeschermer voor jouw matras van 140×200 cm is bij Bed-Fashion zo gepiept! Wij hebben een ruim assortiment matrasbeschermers in deze maat, waardoor jij kunt kiezen voor de prijs en kwaliteit waar jij je goed bij voelt. Bekijk ons assortiment in de webshop en bestel direct online!

Bescherm je matras

Omdat matrassen kostbaar zijn, wil je het liefst dat ze een flinke tijd meegaan. Als je dus eenmaal een goed matras gekozen hebt, kun je het beste ook een matrasbeschermer aanschaffen. Zo ben je ervan verzekerd dat je nog langer plezier hebt van je fijne matras. Onze matrasbeschermer 140×200 past precies op een matras van datzelfde formaat. Daarnaast hebben we ook nog tal van andere formaten matrasbeschermers beschikbaar. Kijk hiervoor in onze webshop.

Flinke reductie van schimmel en huisstofmijt

Niemand wil ’s nachts badend in het zweet wakker worden. Toch zweten we allemaal. Daarom is het handig om een matrasbeschermer aan te schaffen. Zo zorg je namelijk voor een betere afvoer van het vocht dat je ’s nachts verliest. Zo blijft je matras fris en luchtig, en bescherm je het ook tegen schimmels. Schimmels leven namelijk het liefst op vochtige plekken, daarom is het belangrijk dat je matras kan ademen. Een molton of matrasbeschermer helpt hier heel goed bij.

Een matrasbeschermer helpt ook om groei van huisstofmijt tegen te gaan. De huisstofmijt groeit minder hard wanneer er lucht onder het matras kan. We hebben zelfs speciale moltons die helpen bij allergie voor huisstofmijt. Deze anti-allergiebeschermers houden zelfs pollen, schimmelsporen en stofdeeljes tegen.

Onrustig slapen geen probleem

Een ander voordeel van onze matrasbeschermer 140×200 is dat je matras goed op zijn plek blijft liggen. Een wat kleiner matras van slechts 140 cm breed komt normaal gesproken wat sneller van zijn plek. Matrasbeschermers hebben vaak een anti-sliplaagje, waardoor het matras zelfs bij de wildste slapers niet van zijn plek komt. Een ander voordeel van een anti-sliplaagje, is dat zo’n laagje vaak noppen heeft. Tussen die noppen kan ook weer lucht doorstromen, waardoor er dus extra ventilatie ontstaat. Zo blijft je matras lekker luchtig, fris en vrij van schimmels.