Matrasbeschermer 180x200

Toont alle 22 resultaten

Heb je een lekker groot bed van 180×200? Dan zoek je vast ook een bijpassende matrasbeschermer in datzelfde formaat. Een matrasbeschermer zorgt ervoor dat je je mooie, grote matras nog langer kunt gebruiken. Zo’n beschermer is namelijk een extra beschermlaagje tussen de bodem van je bed en je matras. Hierdoor wordt wrijving tegengegaan en krijg je minder snel slijtplekken in je matras. Bekijk onze matrasbeschermers van 180 x 200 cm in onze webshop en bestel direct online!

Anti-sliplaag voorkomt schuiven

Wist je dat we ook matrasbeschermers verkopen die voorkomen dat je matras gaat schuiven? Dit gaat slijtage nog eens extra tegen. Daarnaast is het heel handig bij het verschonen van je beddengoed, want je matras blijft goed op zijn plek liggen. Een matras met nopjes eronder zorgt daarnaast voor extra goede ventilatie van je matras. Dit komt doordat er lucht door de ruimte tussen de nopjes in kan stromen. Ook handig wanneer je flink woelt tijdens je dromen.

Voorkom schimmel door een goede matrasbeschermer

Onze matrasbeschermer van 180 x 200 cm zijn van goede kwaliteit, waardoor ze vele voordelen met zich meebrengen. Koop nu een matrasbeschermer van dit formaat en voorkom akelige schimmelplekken. Schimmel ligt al gauw op de loer, omdat mensen gedurende hun slaap tot wel twee liter vocht kunnen verliezen. Onze matrasbeschermer 180×200 beschermt je matras van dat formaat door extra ventilatie te bieden. Schimmels nestelen zich het liefst op slecht geventileerde, vochtige plekken. Onze matrasbeschermers geven schimmels dus geen kans. Daarnaast zorgen ze ook voor een afname van huismijt.

Ook handig voor mensen met een allergie

Bed-fashion.nl heeft veel anti-allergieproducten. In ons assortiment vind je ook matrasbeschermers van 180 x 200 cm die geschikt zijn voor mensen met een allergie. Een anti-allergieproduct beschermt je niet alleen tegen pollen en huisstofmijt, maar houdt ook schimmelsporen en stofdeeljes tegen. Deze matrasbeschermers zorgen er dus voor dat je met een gerust hart kunt gaan slapen. Verder zijn ze ook nog eens eenvoudig schoon te houden en drogen ze snel. Alleen maar voordelen dus! Bekijk ons ruime assortiment via onze website.