Matrasbeschermer 90x200 cm

Toont alle 14 resultaten

Op zoek naar een eenpersoonsbed matrasbeschermer van 90 x 200 cm? Bed-Fashion heeft een ruim aanbod van dit formaat matrasbeschermers, welke allemaal van de hoogste kwaliteit zijn. Bekijk ons assortiment in de webshop en bestel direct online!

Een matrasbeschermer houdt de matras fris en schoon

Een matrasbeschermer is vervaardigd van sterk en ergonomisch materiaal dat comfortabel is om op te liggen. Hij is ondoorlaatbaar en stevig, zodat hij een goede barrière vormt om de matras te beschermen. De matrasbeschermer wordt rechtstreeks om de matras gedaan. Dit is heel eenvoudig en kan met 1 of 2 ritsen of een elastiek. Dit maakt het mogelijk de matrasbeschermer regelmatig te kunnen vervangen. Zo blijft jou matras optimaal beschermd tegen het doordringen van vocht of bacteriën en tal van soorten vuil. Zo gaat jouw matras veel langer mee.

De perfecte pasvorm
Het is belangrijk dat de matrasbeschermer perfect om de matras past. Neem daarom op voorhand de maten van zowel de lengte en de breedte als van de hoogte van de matras. De hoogte van de matras is belangrijk, omdat die per type bed verschilt. Boxsprings en waterbedden hebben een grote dikte, terwijl topdekmatrassen veel dunner zijn.

Soorten matrasbeschermers

Matrasbeschermers zijn er in verschillende maten omwille van de uiteenlopende matrasdiktes. Voor ieder matras bestaat er een passende matrasbeschermer, vaak een molton hoeslaken. Molton is een ietwat ruwere stof die goede ondersteuning biedt tijdens de nacht. Tevens beschermt de molton de matras ook af van ongewenste indringers als vuil en vocht zoals zweet bijvoorbeeld. De beste bescherming heb je met waterdichte matrasbeschermers. Er zijn verschillende types: topper matrasbeschermers, normale en extra hoge matrasbeschermers. Bovendien bestaan er ook matrasbeschermers met split, ideaal voor de in hoogte verstelbare matrassen die tegenwoordig heel erg populair zijn. Voor elke matrassoort en -maat is er bij Bed-Fashion de geschikte matrasbeschermer te vinden!