Categorieën

Algemene voorwaarden

Door te bestellen bij Bed-Fashion.nl accepteer je automatisch deze algemene voorwaarden.

Op het moment dat je de bestelling hebt gedaan en per email aan jou is bevestigd is de overeenkomst bindend. Bed-Fashion.nl is gerechtigd een bestelling te weigeren. Bij onjuiste adresgegevens bijvoorbeeld.

Prijzen en kosten

Al onze prijzen zijn inclusief 21% B.T.W en exclusief verzendkosten. Alle typefouten en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Levering

Bestellingen die voor 12:00 uur afgerond zijn, trachten al de volgende dag naar uw adres te verzenden. U wordt e-per email op de hoogte gesteld van de verzendstatus.

Retourrecht
U ontvangt onze producten 14 dagen op zicht. Zorg er altijd voor, dat u eerst het product past alvorens te gebruiken of te wassen. Houd er ook rekening mee dat een product na het wassen 2 tot 4 % kan krimpen (ligt er ook aan hoe heet een product gewassen wordt).

Bent u niet tevreden om welke reden dan ook, dan kunt u het product aan ons retourneren binnen 14 dagen. De producten dienen zoveel mogelijk in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd te worden, dan valt deze automatisch onder onze garantie (zie ook ‘kopje’ garantie)

Verzending en Levering
Vanaf het moment van verzenden is uw pakket bij ons verzekerd. Blijkt het product niet in orde of beschadigd te zijn, neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Privacy
Door te bestellen geef je tegelijkertijd toestemming aan Bed-Fashion.nl om zo nodig je persoonsgegevens te gebruiken. Je gegevens worden slechts bewaard voor zover dat noodzakelijk is voor het realiseren van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens door Bed-Fashion worden verkregen en verwerkt. Dat wil zeggen; leveringen-mailingen-opbouw klantenbestand, te gebruiken uitsluitend door Bed-Fashion.nl en niet voor derden.

Klachten
Ben je toch niet tevreden over onze producten of misschien diensten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u op een correct wijze kunnen helpen. (zie daarvoor ‘kopje’ contactgegevens)

Betaling
Er zijn verschillende betaalmethodes. Zie hiervoor ‘kopje Betalen

Aansprakelijkheid
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade dan in het geval onze aansprakelijkheidsverzekering de schade dekt.