Categorieën

Over ons

Een goed hoeslaken moet aan veel eisen voldoen en moet natuurlijk ook een eerlijke prijs hebben. Bij Bed-Fashion laten wij al onze kennis en ervaring terugkomen in het assortiment dat je terug kunt vinden in onze webshop.

Staat je maat er niet bij? Geen probleem onze afdeling klantenservice staat je graag te woord, zodat wij hoeslakens voor je op maat kunnen maken in ons eigen confectieatelier.

Bed-Fashion.nl is onderdeel van Van der Genugten Bedtextiel B.V. en is al jaren een bekende en vertrouwde naam in het Twentse textielhart. Een bedrijf met eigen confectieatelier, waar een groot deel van het assortiment nog altijd geproduceerd wordt. Voor de overige artikelen werken wij met vaste partners die aan alle moderne eisen van de Nederlandse en Europese wetgeving voldoen. Kortom: veilige, eerlijke en kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze worden veelal onder private label op de markt gebracht. Hierdoor is de naam Van der Genugten bij veel merken een bekende naam, maar zal onze naam bij de consument zelf minder bekend zijn, omdat onze producten in heel Nederland onder verschillende merknamen verkrijgbaar zijn.