Waterdichte hoeslakens

Toont alle 5 resultaten

Een waterdicht hoeslaken kopen doe je bij Bed-fashion

Waterdicht hoeslaken kopen? Dan ben je bij Bed-Fashion aan het juiste adres. Wij hebben diverse waterdichte hoeslakens die jouw matras beschermen. Het beschermen van jouw matras tegen vocht is erg belangrijk om te voorkomen dat vuil en bacteriën vak krijgen op het matras. Als er vocht in het matras komt vermindert de kwaliteit en de levensduur van het matras.

Het kan eenvoudig gebeuren dat er veel vocht op de matras terecht komt, helemaal bij incontinentie. Een incontinentie hoeslaken, oftewel een waterdicht hoeslaken, biedt hierin dan een uitkomst. Het hoeslaken houdt de eerste hoeveelheid vocht tegen en de incontinentie matrasbeschermer doet de rest.

Verschillende soorten en maten

Met een waterdicht hoeslaken bedoelen wij ook wel een molton. Deze moltons zijn te bestellen in verschillende soorten en formaten. Bij Bed-fashion kun je deze waterdichte hoeslakens verkrijgen in gangbare maten, zoals 140 x 200 cm, 160 x 200 en 180 x 200 cm tot de minder gangbare maten zoals 140 x 210 cm en 70 x 200 cm.

We bieden deze waterdichte hoeslakens aan in verschillende modellen. Je hebt keuze uit een topper hoeslaken, een split topper hoeslaken een plateau-model en meer.

De waterdichte molton hoeslakens zijn gemaakt van heerlijk zacht jersey of katoen. De term molton komt van het woord ‘moltonneren’. Deze term verwijst naar een techniek waarbij het materiaal geruwd wordt. Het ruwen van de stof brengt enkele voordelen met zich mee. Door het ruwen van de stof voelen de molton hoeslakens heerlijk zacht en wollig aan. Perfect voor een fijne nachtrust.

Bestel vandaag nog jouw waterdichte hoeslaken bij Bed-fashion.nl

Bestel vandaag nog jouw waterdichte hoeslaken bij Bed-fashion en profiteer. Je krijgt bij ons gratis verzending vanaf € 25,00 en door onze ruime voorraad kunnen wij snel leveren. Bestel jij voor 12:00? Dan krijg je het hoeslaken morgen al in huis.