Waterdichte matrasbeschermers

Toont alle 5 resultaten

Voor een goede nachtrust heb je onder andere een comfortabel matras nodig. Welk matras voor jou de beste keus is, hangt af van verschillende factoren. Waar de een lekkerder ligt op een hard matras, heeft de ander een voorkeur voor een wat zachtere matras. Je wilt graag dat je matras lang goed en schoon blijft. Het is dan verstandig om een waterdichte matrasbeschermer te gebruiken. Met een waterdichte matrasbeschermer heb je een optimale bescherming voor jouw matras. Bij Bed-Fashion bieden we verschillende soorten waterdichte matrasbeschermers om je te voorzien van alle gemakken.

Laat je matras niet baden in het zweet

Bed-Fashion heeft een uitgebreide selectie geselecteerd in kwalitatieve waterdichte matrasbeschermers. We verliezen gedurende de nacht allemaal wat vocht, het is prettig als dit niet allemaal in het matras verdwijnt. draai je regelmatig je matras om, op den duur gaat dit toch voor vieze luchtjes, vochtplekken of schimmelsporen zorgen. Dat is geen prettig idee. Met de waterdichte matrasbeschermers van Bed-fashion is deze kans nihil. Zelfs als iemand tijdens zijn slaap een ongelukje zou hebben, is de matras goed beschermd.

De waterdichte matrasbeschermers kraken niet

De waterdichte matrasbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld het plateau model, wat als een soort laken op je matras ligt. De hoeken zijn hier voorzien van elastiek waardoor het laken mooi glad op je matras blijft liggen. Het plateaumodel is voorzien van een ademende PU-coating, waarbij je niet bang hoeft te zijn dat hij kraakt bij iedere keer dat je jezelf omdraait. De waterdichte hoeslakens zijn er voor een gewoon matras, maar ook voor een topdek matras. Een waterdichte matrasbeschermer is geschikt voor matrassen tussen de 8 en 15 centimeter dik. Bij bijvoorbeeld de split is de bovenlaag van de molton voorzien van 100% katoen en de onderlaag een speciale PU-coating. Voor de gewone matrassen zijn er hoeslakens die waterdicht zijn en het matras tegen iedere vochtplek beschermen. Ze zijn er in verschillende materialen, zoals molton of jersey. Bekijk het assortiment van Bed-Fashion voor een matrasbeschermer waterdicht.

Ruim assortiment matrasbeschermers

Naast de waterdichte matrasbeschermers ben je voor andere matrasbeschermers bij Bed-Fashion aan het juiste adres. Bijvoorbeeld de gewone molton die een goede ventilatie geeft en toch je matras beschermt. Denk aan de speciale dekbed- of matrashoezen voor mensen met een allergie. Deze anti-allergische producten beschermen je tegen huisstofmijt, pollen, schimmelsporen en stofdeeltjes. Er zijn in het assortiment van Bed-Fashion ook matrasonderleggers die met zijn noppen voorkomt dat je matras gaat schuiven. Genoeg keuze om je matras een langere levensduur te bezorgen. 

Alles voor een gezonde nachtrust

Niet alleen bij de waterdichte matrasbeschermers is de kwaliteit belangrijk, ook aan de andere producten stelt Bed-Fashion hoge eisen. Het gaat tenslotte om een gezonde nachtrust. Bed-Fashion werkt alleen met hoogwaardige merken en met het eigen label Caresse. Onze ruime ervaring, deskundigheid en eigen confectieatelier stelt ons in staat om een goed product aan te bieden met een eerlijke prijs. Daarnaast bieden we een uitstekende service. Je kunt bijvoorbeeld ook een hoeslaken op maat laten maken. Iedere bestelling wordt voor verzending nogmaals zorgvuldig gecontroleerd zodat het in perfecte staat bij jou als klant aankomt. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet zo zijn, dan doen we er alles aan doen om dit uiteindelijk op te lossen. Bekijk het aanbod hoeslakens, kussenslopen of dekbedovertrekken en laat je verrassen door het ruime aanbod van Bed-Fashion.