Molton hoeslaken

Toont alle 12 resultaten

Een molton hoeslaken beschikt over extra eigenschappen die zorgen voor een extra bescherming van je matras. Een molton hoeslaken betekent eigenlijk dat er sprake is van een bijzondere verwevingstechniek en is afgeleid van de wervingstechniek ‘moltonneren’. Moltonneren houdt in dat de stof aan een of beide zijden is geruwd. Ondanks dat het weefsel een ruwe structuur heeft, ervaar je een zacht en aangenaam gevoel. Een molton hoeslaken is zacht en zorgt voor extra slaapcomfort. Het belangrijkste kenmerk van molton is de functionaliteit als het gaat om bescherming. Het hoeslaken zorgt er namelijk voor dat de vocht die je tijdens het slapen verliest niet in het matras terecht komt. Een molton hoeslaken is sterk absorberend en verlengt onder meer om deze reden de levensduur van je matras. Bovendien is er sprake van een perfect slaapklimaat, want bacteriën en huisstofmijt zijn hiermee ook te vermijden.

Molton hoeslaken in verschillende maten

Een molton hoeslaken is een prima keuze wanneer jij jouw matras of topper graag de beste bescherming wilt geven. Bij Bed-Fashion heb je het voordeel dat de molton hoeslakens in alle denkbare maten verkrijgbaar zijn. Daarnaast hebben wij zelf een confectieatelier, waar we molton hoeslakens voor je op maat kunnen maken, wanneer we deze niet standaard aanbieden. Hiervoor kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. De meest populaire en gangbare maten voor een molton hoeslaken zijn:

Molton hoeslaken voor topper, splittopper en boxspring

Elk matras of topper verdient uiteraard de beste bescherming om een lange levensduur te garanderen. De molton hoeslakens die wij in ons assortiment hebben, zijn geschikt voor verschillende doelen. Zo beschermen ze niet alleen je matras, maar zorgen ze ook voor optimaal comfort wanneer het hoeslaken over je matras is gespannen. Verder bieden wij ook molton hoeslakens voor splittoppers, deze zijn speciaal gemaakt om moeiteloos mee te kunnen bewegen met het matras. Deze split zorgt ervoor dat beide hoofdeinden van het bed los van elkaar te bewegen zijn. Zo heeft Bed-Fashion het ideale molton hoeslaken voor elke situatie in haar assortiment.

Topkwaliteit en comfort gegarandeerd

Elk molton hoeslaken van Bed-Fashion is met uiterste zorg vervaardigd in ons eigen confectieatelier, waardoor topkwaliteit van de hoeslakens is verzekerd. Dit garanderen wij omdat het leveren van de beste kwaliteit onze prioriteit is en uitstekende kwaliteit hand in hand gaat met het ultieme comfort. Veel mensen gebruiken een molton hoeslaken ter bescherming van de matras en plaatsen er een extra hoeslaken overheen. Hierdoor hoeft het molton hoeslaken ook minder vaak uitgewassen te worden en gaat de matras langer mee. Bekijk voor de beste molton hoeslakens ons uitgebreide aanbod.